Vazhdon gjykimi i Faik Graincës për peticionin e falsifikuar

Në Gjykatën e Ferizajt ka vazhduar seanca ndaj ish Drejtorit të Urbanizmit Faik Grainca i cili akuzohet për keqpërdorim të pozitës zyrtare. Grainca akuzohet se nuk ka bërë verifikimin e nënshkrimeve të peticionit të qytetarëve për një rrugë të cilat kanë rezultuar të jenë të falsifikuara. Bashkë me Graincën po akuzohen edhe Arben Kurteshi dhe … Continue reading Vazhdon gjykimi i Faik Graincës për peticionin e falsifikuar