Uran Ismaili dorëzon mandatin e deputetit: Dua t’i përkushtohem Prishtinës

Kandidati për kryetar të Prishtinës nga Partia Demokratike e Kosovës (PDK), Uran Ismaili ka dhënë dorëheqje nga mandati i deputetit të Republikës së Kosovës. Në fjalimin e tij, Ismaili tha se tani vullneti dhe dëshira e tij janë që t’i përkushtohet tërësisht Prishtinës, si kandidat për kryetar. “Vendimin e kam marrë që t’i përkushtohem plotësisht … Continue reading Uran Ismaili dorëzon mandatin e deputetit: Dua t’i përkushtohem Prishtinës