Trendafilova: Edhe gjykimi më i mirë nuk do të vlejë nëse ai merret në mirëqenie dhe kurriz të njerëzve

Në konferencën e kryetares së Gjykatës Speciale, Ekaterina Trendafilova, u fol për punën e Gjykatës Speciale, rolin dhe administrimin e punës së kësaj gjykate. Kryetarja Trendafilova tha se për Gjykatën Speciale jashtëzakonisht e rëndësishme është mbrojtja e dëshmitarëve. “Mbrojtja e dëshmitarëve është diçka në të  cilën ne jemi te fokusuar vërtetë shumë sepse gjatë udhëtimit … Continue reading Trendafilova: Edhe gjykimi më i mirë nuk do të vlejë nëse ai merret në mirëqenie dhe kurriz të njerëzve