Tragjedia në Prizren: Gruaja u vra pasi kërkoi ndarjen nga burri

Sot është mbajtur seanca dëgjimore pas kërkesës për paraburgimin e të dyshuarit për vrasjen e bashkëshortes së tij në Prizren. Mbrojtësi i të dyshuarit për vrasjen në Prizren, avokati Orhan Rekathati ka deklaruar në seancën dëgjimore të mbajtur sot se klienti i tij nuk ka pasur ndonjë parapërgatitje për kryerjen e kësaj veprës penale, dhe … Continue reading Tragjedia në Prizren: Gruaja u vra pasi kërkoi ndarjen nga burri