Thaçi mesazh nga QKUK-ja: Rrini në shtëpi, mos dilni pa nevojë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka vizituar Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Thaçi në një deklaratë për media pas vizitës ka thënë se ka respektuar protokollin e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike duke e kufizuar lëvizjen brenda klinikave. Po ashtu, Thaçi ka thënë se është bindur me profesionalizmin e personelit mjekësor dhe kapaciteteve të … Continue reading Thaçi mesazh nga QKUK-ja: Rrini në shtëpi, mos dilni pa nevojë