Telekomi dhe Z-Mobile “janë pajtuar” vetëm për zhbllokim të llogarive

Ditën e djeshme ministri i Ekonomisë dhe i Ambientit, Blerim Kuçi ka njoftuar se Telekomit të Kosovës i janë liruar llogaritë nga përmbaruesi, pa dhënë detaje se si. Në një përgjigje për KALLXO.com, avokati i Z Mobile, Virtyt Ibrahimaga, ka thënë se palët momentalisht janë marrë vesh që të lirohen llogaritë e Telekomit, deri në … Continue reading Telekomi dhe Z-Mobile “janë pajtuar” vetëm për zhbllokim të llogarive