Të arrestuarit e sotëm në Ferizaj janë zyrtarë të Drejtorisë për Bujqësi e Pylltari

Në një aksion i nisur orët e hershme të mëngjesit, janë arrestuar 12 persona për veprën penale marrje dhe dhënie ryshfeti. E gjitha kishte nisur nga një sinjalizues i Komunës së Ferizajt i cili kishte marrë informacione se po kryheshin vepra penale të marrjes dhe dhënies së ryshfetit nga zyrtarët e Drejtorisë për Bujqësi dhe … Continue reading Të arrestuarit e sotëm në Ferizaj janë zyrtarë të Drejtorisë për Bujqësi e Pylltari