Situatë e rënduar me vërshimet në Fushë Kosovë – FOTO

Lagja e re e qytetit të Komunës së Fushë Kosovës është vërshuar nga uji, ku ka mbuluar edhe makinat dhe është bërë edhe bllokimi i lagjes. Qytetarët kanë dërguar foto dhe video në KALLXO.com, të kompleksit me emër Eliza, ku shihet se është vërshuar nga uji. Pranë këtij kompleksi shihet se janë aktivizuar edhe zjarrfikësit. … Continue reading Situatë e rënduar me vërshimet në Fushë Kosovë – FOTO