Situatë e rënduar me vërshimet në Fushë Kosovë - FOTO

Lagja e re e qytetit të Komunës së Fushë Kosovës është vërshuar nga uji, ku ka mbuluar edhe makinat dhe është bërë edhe bllokimi i lagjes.

Qytetarët kanë dërguar foto dhe video në KALLXO.com, të kompleksit me emër Eliza, ku shihet se është vërshuar nga uji.

Përmbytjet në Fushë Kosovë – Janar 2021

Pranë këtij kompleksi shihet se janë aktivizuar edhe zjarrfikësit.

Përmbytjet në Fushë Kosovë – Janar 2021
Përmbytjet në Fushë Kosovë – Janar 2021

Gjatë ditës së sotme KALLXO.com, ka raportuar edhe vërshime të pjesëve tjera të Fushë Kosovës.

Vërshime në Fushë Kosovë, mbushen ujë edhe dyqanet

Nënkalimi në magjistralen Prishtinë – Pejë bëhet i pa kalueshëm nga vërshimet