Situata në KEK, flet ministrja e Ekonomisë

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, ka vizituar sot Korporatën Energjetike të Kosovës. Rizvanolli tha se aktualisht në KEK janë duke punuar dy blloqe të termocentralit ‘Kosova B’ dhe një bllok i ‘Kosovës A’ me kapacitet 120 deri në 250 megavatë. Ajo tha se mungesat në orë të caktuar i kanë mbuluar nga Shqipëria. “Aktualisht jemi … Continue reading Situata në KEK, flet ministrja e Ekonomisë