Simiq: Debati për problemet e shqiptarëve në veri është bërë për t`u fol keq

Deputeti i Listës Serbe, Igor Simiq tha se të dhënat që deputetët e Kuvendit të Kosovës i kanë dhënë në debatin lidhur me problemet e banorëve shqiptarë në Mitrovicën Veriore dhe komunat tjera në veri, lidhur me pengesat që u bëhen për t`u kthyer në pronat e tyre dhe pengesat për renovimin e shtëpive të … Continue reading Simiq: Debati për problemet e shqiptarëve në veri është bërë për t`u fol keq