Shpend Ahmeti flet për projektin për ndërtimin e vilave pranë liqenit të Badovcit

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka reaguar ndaj pretendimeve për ndërtimin e disa vilave afër Liqenit të Badovcit, në Prishtinë. Ahmeti në ‘Facebook’ ka shkruar se kompania nuk ka leje ndërtimi dhe ende nuk ka aplikuar për leje ndërtimi, ndërsa ka aplikuar për kushte ndërtimore. “Kompania në fjalë nuk ka leje ndërtimi dhe ende nuk … Continue reading Shpend Ahmeti flet për projektin për ndërtimin e vilave pranë liqenit të Badovcit