Shkarkohet sekretari i përgjithshëm i Ministrisë së Integrimit Evropian

Kushtrim Cukaj, Sekretar i Përgjithshëm në Ministrinë e Integrimit Evropian, është shkarkuar nga kjo pozitë. Zyra e Kryministrit ka njoftuar se Komisioni Disiplinor për Pozitat e Nivelit të Lartë Drejtues në Shërbimin Civil të Qeverisë së Kosovës pas shqyrtimit dhe vlerësimit të lëndës, si dhe në bazë të kompetencave të tij, mori vendim me të … Continue reading Shkarkohet sekretari i përgjithshëm i Ministrisë së Integrimit Evropian