Shkarkohet bordi i Hidrodrinit

Qeveria e Kosovës ka shkarkuar bordin e drejtorëve të ndërmarrjes publike Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Hidrodrini Sh.A Pejë”. Kryeministri i vendit, Albin Kurti ka arsyetuar këtë vendim. “Natyra e të gjeturave nga hulumtimi dhe analizat e kryera në terren nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, obligojnë qeverinë të marrë masa, andaj është rekomanduar që të … Continue reading Shkarkohet bordi i Hidrodrinit