Shkarkohen tre anëtarë të bordit të ‘INFRAKOS’, emërohet bordi i përkohshëm

Kabineti qeveritar ka shkarkuar tre anëtarët e bordit të ndërmarrjes publike “Infrakos”. Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, ka paraqitur para Qeverisë së Kosovës për miratim shkarkimin e tre anëtarëve të bordit të ndërmarrjes publike “INFRAKOS”. Me kërkesën e Rizvanollit, janë shkarkuar Afrim Mehmetaj, Selatin Retkoceri dhe Ilir Zhita nga bordi i kësaj ndërmarrje. Ministrja rizvanolli … Continue reading Shkarkohen tre anëtarë të bordit të ‘INFRAKOS’, emërohet bordi i përkohshëm