Shembet dheu në minierën e Novobërdes

Sot paradite në një nga horizontet e minierës së Novobërdë ka pasur shembje të dheut. Rastin e ka konfirmuar Inspektorati i Minierave dhe Mineraleve, por nuk janë dhënë detaje për pasojat. Kryeinspektori i Minierave dhe Mineraleve, Fatmir Gërguri, tha për KALLXo.com se një ekip i inspektoratit është në rrugë drejt minierës. “Me aq sa kemi … Continue reading Shembet dheu në minierën e Novobërdes