Shembet dheu në minierën e Novobërdes

Sot paradite në një nga horizontet e minierës së Novobërdë ka pasur shembje të dheut.

Rastin e ka konfirmuar Inspektorati i Minierave dhe Mineraleve, por nuk janë dhënë detaje për pasojat.

Kryeinspektori i Minierave dhe Mineraleve, Fatmir Gërguri, tha për KALLXo.com se një ekip i inspektoratit është në rrugë drejt minierës.

“Me aq sa kemi informacion, bëhet fjalë për një incident. Nuk kemi më shumë të dhëna sepse jemi rrugës duke shkuar. E dimë që punëtorë ka brenda duke punuar dhe me të arritur atje do t’ju njoftojmë se çka ka ndodhur”, tha Gërguri.

Lajm në zhvillim

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!