Serbia ia ndalon kryediplomates Donika Gërvalla vizitën në Luginë

Shefes së diplomacisë së Kosovës, Donika Gërvallës i është ndaluar hyra në Serbi. Gërvalla kishte planifikuar që ta zhvillonte një vizitë në shtetin fqinjë në komunat shqiptare të Luginës së Preshevës. Mirëpo autoritet serbe nuk i kanë dhënë leje për këtë vizitë. Kështu kanë bërë të ditur nga Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, … Continue reading Serbia ia ndalon kryediplomates Donika Gërvalla vizitën në Luginë