Sekretari i Ministrisë, i përfshirë në incident me nipin e Jakup Krasniqit, kthehet në vend të punës (Dokument)

Me vendim të ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, Burim Rreci është rikthyer në pozitën e sekretarit të përgjithshëm të kësaj Ministrie. Vendimi nga ana e ministrit të Nismës Socialdemokrate është marrë sot, më 24 nëntor. Rreci ishte pezulluar nga kjo pozitë më 9 shtator të këtij viti, me vendim po ashtu të ministrit … Continue reading Sekretari i Ministrisë, i përfshirë në incident me nipin e Jakup Krasniqit, kthehet në vend të punës (Dokument)