Sami Lushtaku dënohet me 12 mijë euro gjobë  për arratisjen nga Dubrava

Ish-kryetari i Skenderajt, Sami Lushtaku u gjet fajtor për arratisjen e 21 gushtit dhe 22 shtatorit të vitit 2015 nga Burgu i Dubravës. Ai sipas prokurorisë ishte arratisur derisa po mbante dënimin prej 12 vitesh për krime lufte në rastin “Drenica”. Gjykata i shqiptoi dënim me gjobë  prej 12 mijë eurove. Ndonëse për këtë vepër … Continue reading Sami Lushtaku dënohet me 12 mijë euro gjobë  për arratisjen nga Dubrava