Rugovasit, kundërshtojnë Planin Hapësinor për Parkun Kombëtar ‘Bjeshkët e Nemuna’

Banorët e Rugovës kanë shprehur shumë kundërshtime lidhur me Planin Hapësinor për Parkun Kombëtar ‘ Bjeshkët e Nemuna’, i propozuar nga Ministria e Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës. Në dëgjimin publik të cilin e ka organizuar Komisioni Parlamentar për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim, shumë prej pjesëmarrësve aty kanë shprehur kundërshtitë e tyre rreth përmbajtjes së këtij … Continue reading Rugovasit, kundërshtojnë Planin Hapësinor për Parkun Kombëtar ‘Bjeshkët e Nemuna’