Rrjedha si u hodh poshtë dosja e “Ferronikeli”-t për borxhin 9-milionësh

Kryesuesja e bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM), Selvete Grajqevci- Pllana, në intervistën në emisionin ‘Kallxo Përnime’ ka treguar se si auditori kishte gjetur se ndërmarrja “Ferronikeli” nuk kishte raportuar drejt për xehen të cilën e kishte nxjerrë në Kosovë. “Në janar na ka ardhë një raport prej Auditorit të brendshëm. … Continue reading Rrjedha si u hodh poshtë dosja e “Ferronikeli”-t për borxhin 9-milionësh