Reagimi i EULEX-it për akuzat e ish-gjyqtarit Malcolm Simmons

Të pavërteta dhe hamendësime i ka quajtur Misioni i Bashkimit Evropian për Sundim të Ligjit (EULEX) pretendimet për korrupsion dhe ndikime brenda këtij mekanizimi të ish-kryetarit të Asamblesë së Gjyqtarëve në EULEX, Malcolm Simmons, që sot i ka dhënë në Komisionin Parlamentar të Kosovës për Legjislacion. Në një përgjigje për KALLXO.com, EULEX-i ka thënë se … Continue reading Reagimi i EULEX-it për akuzat e ish-gjyqtarit Malcolm Simmons