Ramush Haradinaj në kafe me gjykatësin nga Deçani – FOTO

KALLXO.com ka pranuar një foto ku shihet Ramush Haradinaj së bashku me kryetarin e Deçanit, Bashkim Ramosaj, si dhe disa persona të tjerë, në mesin e tyre edhe një gjykatës në Gjykatën e Deçanit. Gjykatësi në foto është Bekim Avdimetaj. Avdimetaj në një bisedë për KALLXO.com e ka pranuar të këtë qenë në atë fotografi. … Continue reading Ramush Haradinaj në kafe me gjykatësin nga Deçani – FOTO