Rama: Spitali i Prishtinës pritet të fillojë gjatë vitit 2023

Ndërtimi i Spitalit të Prishtinës pritet të fillojë gjatë vitit 2023. Kështu u paralajmërua në takimin e mbajtur nga kryetari i Prishtinës, Perparim Rama; ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi dhe drejtori komunal i Shëndetësisë, Izet Sadiku. Në këtë takim u tha se punët për ndërtimin e këtij spitali janë duke ecur sipas planit. “Bashkë me … Continue reading Rama: Spitali i Prishtinës pritet të fillojë gjatë vitit 2023