Qeveria themelon grupin punues për përmbushjen e parakushteve për marrëveshjen me MCC-në

Qeveria themelon grupin punues për përmbushjen e parakushteve qe rrjedhin nga Marrëveshja Kompakt e Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC). Propozimin para kabinetit qeveritar e bëri kryeministri i vendit, Albin Kurti. “Qysh e dini me 28 korrik Kuvendi ka miratuar ligjin për marrëveshjen kompakt te sfidave të mijëvjeçarit dhe marrëveshja për implementimin e programit ndërmjet RKS dhe … Continue reading Qeveria themelon grupin punues për përmbushjen e parakushteve për marrëveshjen me MCC-në