Qeveria pritet të aprovoj rregulloren që i lejon qytetarët të regjistrojnë veturat edhe pa vërtetimin e tatimit në pronë

Ministri i Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati ka njoftuar se ka nisur për në Qeveri një Projekt – Rregulloren e cila do t’i lejojë qytetarët t’i regjistrojnë veturat edhe pa vërtetimin e tatimit në pronë. Murati, përmes një postimi në Facebook ka njoftuar se nëse miratohet në Qeveri Projekt-Rregullorja mbi Pezullimin e … Continue reading Qeveria pritet të aprovoj rregulloren që i lejon qytetarët të regjistrojnë veturat edhe pa vërtetimin e tatimit në pronë