Qeveria merr vendim që të mos ketë më pensione nën 100 euro

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që të mos ketë më pensione nën 100 euro për kategorinë e personave më nevoja të veçanta, pensionet familjare, pensionet bazike si dhe pensionet invalidore. Ministri i Financave, Hekuran Murati tha se në kuadër të pakos së ringjalljes ekonomike kanë aplikuar shtesa për këto pensione që kanë qenë nën … Continue reading Qeveria merr vendim që të mos ketë më pensione nën 100 euro