Qeveria ia ul pagat vetes, Kurti thotë se vendimi nuk e prek sistemin e drejtësisë

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që ta shfuqizojë vendimin e qeverisë së mëparshme të Ramush Haradinaj për rritjen e pagave për kryeministrin, zëvendëskryeministrat, ministrat dhe pjesën tjetër të kabinetit qeveritar dhe stafin e tyre. Në mbledhjen e sotme të qeverisë, të parën në të cilën qeveria Kurti merr vendime, kryeministri Kurti doli me propozimin … Continue reading Qeveria ia ul pagat vetes, Kurti thotë se vendimi nuk e prek sistemin e drejtësisë