Punëtorët shëndetësor protestojnë para Ministrisë së Shëndetësisë

Kryetarët e shoqatave sindikale të punëtorëve shëndetësor, qendrave të mjekësisë familjare dhe ambulantave, kanë protestuar sot para Ministrisë së Shëndetësisë. Mos përfshirja në pagën stimuluese prej 60 euro, endarë nga Qeveria e Kosovës për mjekë dhe infermierë, i ka detyruar sindikalistët e institucioneve shëndetësore të protestojnë. Kryetari i sindikatave të sektorit privat, Jusuf Azemi, tha … Continue reading Punëtorët shëndetësor protestojnë para Ministrisë së Shëndetësisë