Pronari i kompanisë së lëngjeve nga Podujeva i dyshuar për fajde

Dy biznesmen të njohur në vend janë arrestuar në fund të javës, me dyshimet se janë përfshirë në veprimtari të fajdeve. Bashkim Osmani pronari i kompanisë “Dona Laberion” dhe Shefik Rexhepi pronar i kompanisë ‘Euro Ab” dyshohen për një rast të fajdeve ku vlera tejkalon shumën 1 milion euro. KALLXO.com ka siguruar dosjen hetimore të … Continue reading Pronari i kompanisë së lëngjeve nga Podujeva i dyshuar për fajde