Prokurorja në rastin e vrasjes me pagesë kërcënohet me djegie të fëmijëve

Prokuroria e Pejës ka zbardhur disa përgjime që i janë bërë të akuzuarve në lidhje me vrasjen e Ferdinand Gjinit. Përmes përgjimeve prokurorja e rastit zbuloi edhe kërcënimet që iu bënë. Bekim Raja, Gjon Pnishi, Avni dhe Murat Sinanaj, akuzohen se duke vepruar në bashkim kriminal, në qershor të vitit 2014 e kanë vrarë Ferdinand … Continue reading Prokurorja në rastin e vrasjes me pagesë kërcënohet me djegie të fëmijëve