Pritet rishikimi i masave në komunat me rrezikshmëri të lartë me COVID-19

Ministri në detyrë i Shëndetësië, Armend Zemaj gjatë mbledhjes së Komitetit për vlerësim dhe koordinim të situatës epidemiologjike lidhur me COVID-19, tha se do të rishikohen masat e kufizimit të lëvizjes nëpër komunat me rrezikshmëri të lartë të infeksionit. “Sot e kemi edhe vlerësimin e rasteve nëpër komunat e Kosovës, do të shohim nëse në … Continue reading Pritet rishikimi i masave në komunat me rrezikshmëri të lartë me COVID-19