Presidentja shpërndan Kuvendin, zgjedhjet e reja caktohen për më 14 shkurt

Ushtruesja e detyrës së presidentit të Kosovës, Vjosa Osmani, ka shpërndarë legjislaturën e shtatë të Kuvendit të Kosovës dhe ka caktuar zgjedhjet parlamentare të parakohshme për më 14 shkurt 2021. “Duke u bazuar në përgjegjësitë kushtetuese dhe Aktgjykimin e Gjykatës Kushtetuese Nr. KO-95/20, si dhe pas diskutimit me partitë parlamentare dhe Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, … Continue reading Presidentja shpërndan Kuvendin, zgjedhjet e reja caktohen për më 14 shkurt