Pozita e opozita pajtohen për formimin e dy komisioneve hetimore për energjinë

Pozita dhe opozitë janë dakorduar në formimin e dy komisioneve hetimore parlamentare për energjinë elektrike. Kështu ka bërë të ditur shefi i grupit parlamentar i PDK-së, Abelard Tahiri i cili tha se pas një diskutimi të gjatë janë dakorduar në  themelimin e dy komisioneve. “Pas një betëje të gjatë si pozitë dhe opozitë mi dakordu … Continue reading Pozita e opozita pajtohen për formimin e dy komisioneve hetimore për energjinë