Portali Insajderi cak i sulmit kibernetik

Portali “Insajderi” ka njoftuar se uebfaqja e tyre ka qenë cak i një sulmi kibernetik. Insajderi ka njoftuar në Facebook se u janë bllokuar uebfaqja dhe e-mail-at zyrtare dhe se e kanë paraqitur rastin në polici. “Një sulm kibernetik është kryer ndaj Insajderit. Është bllokuar faqja dhe janë bllokuar e-mailet zyrtare. Rasti është hapur në … Continue reading Portali Insajderi cak i sulmit kibernetik