Podujeva pritet të bëhet me Spital të Përgjithshëm

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor, Klinik dhe Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, dhe kryetari i Komunës së Podujevës, Agim Veliu, sot kanë nënshkruar marrëveshje për funksionalizim të Spitalit të Podujevës. Me ndërtimin dhe funksionalizimin e këtij spitali, banorët e Podujevës do të marrin shërbime shëndetësore të nivelit dytësor, për të cilat shërbime aktualisht detyrohen … Continue reading Podujeva pritet të bëhet me Spital të Përgjithshëm