Planifikohet që nga janari i vitit 2023 të nisë vendosja e 1 mijë pajisjeve për matje të zhurmës në kafeteritë në Prishtinë

Komuna e Prishtinës do të nisë vendosjen e pajisjeve për matje të zhurmës e kafeterive/bareve nga janari i vitit 2023. Kështu ka bërë të ditur nënkryetarja e Komunës së Prishtinës, Donjeta Sahatçiu. Ajo ka treguar që gjatë kësaj kohe janë finalizuar punët për Rregulloren e gastronomisë që trajton zhurmën dhe orarin. “Finalizuam punëtorinë e fundit … Continue reading Planifikohet që nga janari i vitit 2023 të nisë vendosja e 1 mijë pajisjeve për matje të zhurmës në kafeteritë në Prishtinë