Pejë, i akuzuari që bashkëpunoi me prokurorinë lëviz me antiplumb në gjykatë

Njëri prej të akuzuarve për vrasjen e Ferdinand Gjinit, i cili ka bashkëpunuar me prokurorinë për zbulimin edhe të kryesve tjerë sot erdhi në gjykatë me jelek antiplumb. Gjon Pnishi  ka dhënë për prokurorinë emrin e Bekim Rajës si personi që ka dhënë shumën prej 100 mijë franga të pandehurve Murat dhe Avni Sinanaj për … Continue reading Pejë, i akuzuari që bashkëpunoi me prokurorinë lëviz me antiplumb në gjykatë