PDK kritikon ministren Nagavci për përzgjedhjen e anëtarëve të KShC-së

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Eliza Hoxha ka kritikuar përzgjedhjen e anëtarëve të Këshillit Shtetëror të Cilësisë nga ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci. “Në fillim të muajit prill është hapur konkursi për anëtarë të bordit të Këshillit Shtetëror të Cilësisë si dhe ka emëruar komisionin prej pesë anëtarëve në mesin … Continue reading PDK kritikon ministren Nagavci për përzgjedhjen e anëtarëve të KShC-së