Pasuria milionëshe dhe tenderët e fituar nga ministri i ri i Ekonomisë dhe Ambientit

Ministri i ri i Ekonomisë dhe Ambientit dhe nënkryetari i AAK-së, Blerim Kuçi ka deklaruar se posedon aksione në dy biznese, kapitali i të cilave së bashku kap vlerën rreth 2 milionë euro. NPN “Hidroterm”, në të cilën Kuçi posedon 100 për qind të aksioneve vlerësohet të ketë kapital 782 mijë euro. Kurse biznesi tjetër, … Continue reading Pasuria milionëshe dhe tenderët e fituar nga ministri i ri i Ekonomisë dhe Ambientit