Pamje – Shkolla Ekonomike në Prishtinë deponi e bërllokut

Shkolla ekonomike dhe juridike ‘Hoxhë Kadri Prishtina’ në kryeqytet është e mbytur në bërllok. Një qytetar ka dërguar fotografi dhe video në adresë të KALLXO.com, ku shihet bërlloku i shumtë në oborrin e kësaj shkolle. Kjo shkollë pritet të rinovohet dhe momentalisht është e zbrazët dhe jashtë funksionit. Megjithatë bërlloku në një ambient të hapur, … Continue reading Pamje – Shkolla Ekonomike në Prishtinë deponi e bërllokut