Pamje nga droni: Prishtina në tym e mjegull

Ditëve të fundit, Prishtina po përballet me nivel të lartë të ajrit të ndotur. Përveç nga tymi i liruar nga termocentralet në Obiliq, gjendjen në kryeqytet po e rëndojnë edhe ekonomitë familjare, të cilat për ngrohje po përdorin qymyr. Kështu, tymi, i përzier me mjegull dhe gazrat e liruara nga automjetet, po e çojnë ndotjen … Continue reading Pamje nga droni: Prishtina në tym e mjegull