Nuk binden me arsyetimet e komunës, gjimnazistët nesër vazhdojnë protestën

Këshilli i nxënësve të gjimnazit “Ahmet Gashi” në Prishtinë ka paralajmëruar nesër vazhdimin e protestës së tyre, për të kundërshtuar rrënimin e objektit të shkollës. Nëpërmjet një postimi në Facebook, Këshilli i nxënësve të këtij gjimnazi kanë shkruar se komuna dhe kryetari Shpend Ahmeti nuk kanë dhënë garancë që shkolla do të rindërtohet. “DKA pretendon … Continue reading Nuk binden me arsyetimet e komunës, gjimnazistët nesër vazhdojnë protestën