Nitaj: I takon LVV-së që të gjejë formulën për krijimin e institucioneve

Anëtari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Muharrem Nitaj, ka thënë se në takimin e Kryesisë së kësaj partie, është diskutuar për formimin e institucioneve të vendit. Ai ka thënë se AAK do të jetë konstruktive në këtë çështje. “Kemi diskutuar për procesin e krijimit të institucioneve dhe për një temë të veçantë, për zgjedhjet … Continue reading Nitaj: I takon LVV-së që të gjejë formulën për krijimin e institucioneve