Nis hetimi dhe grumbullimi i provave për profesorin nga Prizreni

Prokuroria Themelore në Prizren ka njoftuar gjatë ditës se ka autorizuar policinë më saktësisht hetuesit rajonal të Prizrenit që të mbledhin dhe grumbullojnë të dhënat dhe informacionet lidhur me rastin e profesorit me inicialet F. K. Ky i fundit ishte bërë pjesë e hulumtimit të një emisioni në televizionin ABC News nga Shqipëria nën dyshimin … Continue reading Nis hetimi dhe grumbullimi i provave për profesorin nga Prizreni