Ngriten tri aktakuza për tri gra të rikthyera nga Siria

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë ndaj tri grave të cilat janë rikthyer prillin e këtij viti nga Siria e Iraku. Me anë të një njoftimi të Prokurorisë së Shtetit thuhet se L.L., S.S., dhe M. A. akuzohen për “Organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist” si dhe “Bashkim apo pjesëmarrje në ushtrinë ose policinë e huaj”. … Continue reading Ngriten tri aktakuza për tri gra të rikthyera nga Siria