Nënshkruhen tri marrëveshje mes 6 vendeve të Ballkanit Perëndimor

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti së bashku me 5 homologët e tij nga Shqipëria, Bosnja Hercegovina, Maqedonisë së Veriut, Malit të Zi dhe Serbia kanë nënshkruar tri marrëveshje të bashkëpunimit rajonal në kuadër të Samitit të Berlinit. Marrëveshjet që janë nënshkruar mes këtyre 6 vendeve janë ato për lirinë e lëvizjes me ID karta, për … Continue reading Nënshkruhen tri marrëveshje mes 6 vendeve të Ballkanit Perëndimor