Nënkalimi në magjistralen Prishtinë – Pejë bëhet i pa kalueshëm nga vërshimet

Nënkalimi në magjistralen Prishtinë – Pejë është bërë i pakalueshëm nga vërshimet e ujit që janë shkaktuar nga reshjet e shiut dhe borës. Pranë këtij nënkalimi është rruga për t`u futur edhe në fshatin Vragoli të Komunës së Fushë Kosovës. Në fotot e dërguara nga qytetarët në KALLXO.com, shihet se si disa shtëpi janë bllokuar … Continue reading Nënkalimi në magjistralen Prishtinë – Pejë bëhet i pa kalueshëm nga vërshimet