Vragoli, Foto: KALLXO.com

Nënkalimi në magjistralen Prishtinë - Pejë bëhet i pa kalueshëm nga vërshimet

Nënkalimi në magjistralen Prishtinë – Pejë është bërë i pakalueshëm nga vërshimet e ujit që janë shkaktuar nga reshjet e shiut dhe borës.

Pranë këtij nënkalimi është rruga për t`u futur edhe në fshatin Vragoli të Komunës së Fushë Kosovës.

Në fotot e dërguara nga qytetarët në KALLXO.com, shihet se si disa shtëpi janë bllokuar nga uji.

Përmbytjet në fshatin Vragoli – Fushë Kosovë

 

Përmbytjet në fshatin Vragoli – Fushë Kosovë
Përmbytjet në fshatin Vragoli – Fushë Kosovë
Përmbytjet në fshatin Vragoli – Fushë Kosovë